Assalammualaikum;

Theme ©



new blog, new life, new story
Sunday, 21 August 2011 | 0 comments
assalammualaikum dan salam sejahtera for u olls..

guess what? new farah POTPET..haha..blog baru lahh..blog lame dahh berhabukk..so bia kan berhabuk okey..pe mimpi lahh nak blogging balik niehh?? entah lahh..bajet nak lpas pmr baru start berblogging balik, okey mcm penagih gak ssah nak berhenti kan? mcm uhh lahh jugak aku...ketagihan berblogging niehh..aduhh payah nak sembuh tahu? sape ade blog mesti tau punya lah kan?

okey kali nieh dari A sampai Z yg edit blog aku niehh Era viera si buntang aku yg edit an..but bukan free byar tau..aku memang puas aty giler ngan hasil karya tempatan die niehh..lagi gambar kucing uhh..mcm muka aku un ade gak aku rase..haha

 

okay jgan caye itu mate dyee..mane ade sepet uhhh, hehe..but aku suke gilee tgok mate dyee..sbb aku jeles tade mata besa mcm dyee..sepet jee mate aku..rase mcm nak cungkil bia nmpak sikit mate aku yg kecik niehh..
btw dekk thanks you so much, iloveyou, dah dapat topap jgn lupe bg tau lak ekk..ti kwn uhh mcm bodo sikit, pelupee.. bgtau sbum pukul 6 o 7 okeyy..♥♥♥


p/s: jap ade entry lagi tggu kjap lagi okey

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh