Assalammualaikum;

Theme ©



bukan sekali but dahhh......
Saturday, 27 August 2011 | 0 comments
assalammualaikum and salam sejahtera u olls,

so haa waa uuu?? good?? thats greatt dearr..aku tak berape nak baik hari niehh..mud berbelahh bagiii...so why topik aku mcm uhh?? BUKAN SEKALI BUT DAHH BANYAK KALI !!..

YESS..dah banyak kalii..kau sedar tak KAWAN?? aku dahh byk kali bertahan..aku bagai separuh nak mati sebab kau ajak aku kuar but kau buad aku rase teros nak mati wehhh...YESS TEROS NAK MATI!!ssah betul nak hang-out ngan kau..aku rinduu kau tahu?? kau yg sruh aku komfem kan?? tapi kau yg cancel kan..my soul was die went i read that tex..

then aku terpakse jgak kuar..but dgn mimie..aku teringin nak kite kua ber-EMPAT..kau tak teringin ke?? aku pelik wehh knape ssah sgt kau nak bg mase kau kat aku?? tapi ngan org lain?? kau tau kan aku bukan jenis org yg suke mengunkit?? emm..lpas niehh ssh lahh kite nak hang-out..semua dahh nak exam kan??

kau tau aku selalu doa yg kite akan jadi mcm duluu..mcm first time kite kawan, takde salah faham, tade perasaan curigee..YES aku RRRRRIIIINNNDDDUUU KKAAAUUU YYAANNGG DDUULLUUU :')

FRIENDSHIP WILL NEVER END RIGHT KAWAN??


thats all k baii..

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh