Assalammualaikum;

Theme ©



selamat tinggal bulan RAMADHAN dan selamat datang bulan SYAWAL
Monday, 29 August 2011 | 0 comments
assalammualaikum dan salam sejahtera u olls,

yawww dahh habis dahh bulan posee...so dah raya lah kan?? jyeeaaahhhh!! esok mula lahh bagun pagi, pegi mana kalau tak g sembahyang raya...tapi taun niehh aku tak pegii..al maklum lah, tak biasa lagi kat kmpung belah umi..ini adelah taun pertame aku sambut raya kat TEMERLOH..

esok aku nak melaram..yaa saat aku tunggu2 kalau time nak raya..jangan nak tipuu korang pon same jee macam aku kan??hehe..esok lahh aku nak letak eyeliner kat mate bia sepanjang yg bolee..maskara jangan lupee..bibir bia kalah mak jemah jiran sebelah umah kau, belakang dye kau punya jiran uhh, belok kiri kanan, kalau tak jumpe aku un tak tau..hikhok..#aku mana lhh reti pakai bende alah uhh semua..eyeliner aku tau lahh..hehe..

lepas uhh sesi bersalam salaman, mintak ampun kat umi, #bergenang air mata kuu..huhu..salam uwan, pak anjang, cik nor, moksuu dan menunggu ketibaan yang berhormat mokde kuu dgn family ehh..mintak DUET RAYA kat kak ina, kak ida, mokde, pokde, sape2 yg dtg umah uwan esok semua ku mintakk #hahahaaku kejamm XD..so jangan lahh datang umah ti saya mintak..hikhok...

esok pagi menu penting adalah lontong...fuhhhhh..aku memang gila lontong..tak sah kalau raya aku tak mkn lontong...hikhikhik...lemng, ketupat, rendang, kuih2 dan air manis2 memang perkara harus..tapi lontong perkara wajib bg aku..hehe..

ehh dan hari raya jugak aku dah pon genap sebulan dgn si gedik..iloveyougedik..kau jangan nak curang tahu?? aku bagi kau kaki nak?? haha..aku tak kesah kalau pompuan nak mengedik ngan kau, pi jangan kau yg mengedik ngan ponpuam sudahh lahh!! tapi aku pelik nape lahh ramai nak kau..bkn ensem ponn..tp comel gedik kau uhh ade lahh..hahaha..aku sayang kauu bieee.. :')

tahun niehh family aku warnee meronn..aww sweet tak?? haha..biee aku ponn warnee meronn..bie akuu?? haha nak jugakk..sebokk jeee..haha

so pape ponn,





SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

thats all k baii...

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh