Assalammualaikum;

Theme ©



this night :')
Thursday, 17 November 2011 | 0 comments
assalammualaikum uolls,

okay nmpak sangat aku update post niee time malam kan..hihi, post aku kali ini adalah untuk menginbau kembali kenangan sekolaa, esokk last skolaa kan? mesti rinduu gile kat cikgu2, kawan, pakcik tukang sapu, macik kantin, pacik kantin, abg2 fom 6,5, dan 4, akak2 fom 6,5 dan 4, adik2, i gonna miss you all..pling penting abang kepeng aku, dah lahh taun dye last skoaa situ, taun depan komfem laa aku tak jumpe dye daa aku un pindaa, dye maybe dahh masukk U, sedehh nyee akuu..emmm..haha gedikk pulakk aku niee, sepukk kang..hihi

well paling aku rinduu classmate aku, 3 melur..ya allah nak nangiss doee..sedehhnye kalau aku ingatkan..kite dahh due tahun same class kan korang, macam cepat je masa berlalu..budakk klas suke panggil aku indon #buka aib sendiri, haha.. aku pon tak tau kenape..100% aku niee warganegare MALAYSIA..suku sakat aku pon tade org indon ponn..haha..lantak laa..aku bukan kesaa ponn, tu semua kenangan sekolah menengah kan?

well aku pasti rindu nak tengok gelagat nas, dah lahh comel, pendek, kepale kecik, hensem..aku memang suke memuji kau nas..hihi..kau laa kawan lelaki paling aku suke..walaupun kadang2 uhh pedihh hulu hati aku tengokk kauu..haha..after that geng2 sekepale sekaki sebahu dan seseterusya, mimie, eika, maie, nora dan iman..sape lagi nak dengar story aku pagi2? sape nak pinjam kan aku bahu tok aku menangis? sape lagi nak suap2 aku makan? sape lagi nak peluk aku?? sape lagi? sape?? aku takot kehilangan korang..takot sangat..wehh jangan tinggal kan aku..macam kawan aku yg paling sayang tinggal kan aku wehh..tolong jangan... :').. tade sape lehh gantikan tempat korang!!

next is ieda, nana, eija, erny, ain, dan teha..sape lagi nak gelak kuat2 sampai begegar sekolahh? sape lagi nakk sound2 aku bilaa bising? sape lagi nak maki2 aku? wehh aku mesti rinduu korang punyaa..faez, fizi (b), wakk ketari, nadhir, ashmea..walaupun korang niee jahat nak matii..tapi tipuu laa kalau aku ckp aku tak sayang korang kan? korang dah sebahagian daripade hidup aku dahh..dah lahh selalu buad aku nangis..aku rase macam nak pijak je korang dooeee..err..patah balik ke ieda, nana, and eijaa..lepas niee sape lagi nakk bagi aku nasihat? sape lagi nak belanje aku sweet corn? sape lagi nak bg aku kiss kat pipi lagi? huh..aku menangis wehh..

korang koranng, jangan lupa aku tau..even korang ade kawan baru sekali pon..jangan lupa pade aku, sebab aku taknak sejarah berulang kembali..don't break my heart and my tears falling down, it's make me hurt you know that??



I LOVE YOU ALL, TADE SAPE BOE GANTI KAN TEMPAT KORANG!!! T,T

thats all, k baii

tentomen sista

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh