Assalammualaikum;

Theme ©



HAPPY BIRTHDAY TO ME :')
Saturday, 18 February 2012 | 0 comments
assalammualaikum and hye you alls :')






na-ege saeng-il chugha haeyo ,
na-ege saeng-il chugha haeyo ,
rara saeng-il-eul chughahabnida ,
na-ege saeng-il chugha

nampak tak aku gune translate, hihi, macam tak sangke aku dah besar esok, and aku dah bole ambik lesen yeahh!! hihi, nak buad wish kat diri sendiri jap :')


happy birthday to NURFARAH ZAFIRAH BINTI MOHD ZAINI...tahun ni saya berazam nak belajar sebaik mungkin, nak bangge kan umi and ayah, nak jadi anak yg baik, taknak menjadi org sombong, and sentiase senyum jea walaupun saya ade masaalah :')

tuh jea kod, tak yah panjang, kang nangis lak :') hihi, sape yg same tarikh birthday dye ngan aku, HAPPY BIRTHDAY KORANG, MOGA PANJANG UMUR AND DI MURAH KAN REZEKI :D  

thats all k bhaii

tentomen sista  

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh