Assalammualaikum;

Theme ©



SPM IS DONE!
Saturday, 7 December 2013 | 0 comments
Assalammualaikum.

MERDEKA, MERDEKA, MERDEKA!
haha. saya dah habis spm. dah besar. dah boleh keje, rehat, sambung balaja balik. haaa -,.-
hmm. bila dah habis skolah nih, rasa macam nak skolah balik. tapi bile skolah, rasa nak cepat habis jee.
serius aku rindu gile hostel, kami, ABM.
tapi dah nak habiskan? so terima jela.now aku kat bangi, ambik lesen and kerja.
korang lepas abis spm buat ape? menganjing budak skolah ke?
haha. adat laa. budak tahun lepas pun menganjing kita jugak kan?
budak yg lepas lepas tuh menganjing budak yang baru habis nih. "kau baru nak habis skolah dah kecoh. orang dah pegang duit sendiri laa." hek elehh. normal facts.
last day aritu ramai giler conteng baju skolah. haha.
tetibe mcm ramai je artis kat skolah kan? haha

tapi last day paper tuh lahh aku dapat jumpe sekali 3. Iman, Mimie, dan Eika.
yaww tak sangka laa. lepas nih tak yah rancang wehh. kalau rancang mesti tak menjadi. hahah.
gelak gelak. kesian aku tengok ucop. dah lah gelak tak kuar suara. iman golak bagai nak pecah powot. aku? lagi lahh. haha. sampai senak perut aku budak budak nih buat lawak.
eikaa, aku dah buat kan kau twitterz jau jangan lupa nak mention2 aku pulak. haha
lepas tuh boleh terserempak pulak ngan wakk ghani. hahah. mimie tak sudah sudah ckap kau matang. haiyooo. geli aku lahh. haha

So lepas nih aku kene matang lah ehh? alaaa nak jadi budak budak. nak jadi budak!
serius tak puas. klau dah besar nih nak kene cover je. al maklum lahh, umi ckp nanti takde laki nak pinang kau.
tak kesah lahh. aku pun taknak khawin lagi. nak jadi budak budak. sape ade kenal mane mane ahli sihir yang boleh buat ubat kekal muda? haha
aku nakk laa. jadi tua nih menyusah kan.

hmm. bila orang tanye aku nak sambung balaja mane aku nak sambung ambik bahagian ofis or jadi arkitek or designer kereta. nanti mesti ade keluaran rekaan kereta kau. hahaha. jangan tak beli lak.
asyik gelak je. bukan lawak pun. --''

okay laa. byee

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh